Spam funny

Buna ziua. Numele meu este Cristian ******. va contactez sa va informez ca am am o firma care se numeste *************** ******* , am un blog care se numeste http://www.ecristian.com , am un copil ale carui poze le puteti vedea pe http://www.hi5.com/friend/p79981912–CRISTIAN_IOSUB–html si a implinit 2 ani in septembrie, am mai avut un site www.****.ro dar l-am redirectionat acum.

Va invit sa luati gazduire de la http://ipvhost.ro/ ca si eu am luat tot de la ei si ma simt bine. dupa ce ati luat gazduire, veiti pe http://www.ecristian.com ca sa povestim cum este sa ai hosting de la ei.

P.S Pe criza asta trebuie sa am si eu grija de familie si sa-mi cresc copilul.

Daca vreti site, firma mea va poate realiza ( cu plata la sfarsit ) pe http://******.ro/ Noi oricum lucram cu template-uri si preturile noastre pornesc de la 15 RON.

Initial îmi venea să înjur de toţi dracii şi să îi răspund domnului printr-un mail în care să-l anunţ că am hosting deja, un pachet chiar de la IPV, deci ştiu cum stă treaba la ei, că template-uri îmi pot face şi singur şi, în cele din urmă, să-l întreb de unde naiba are mailul meu.

Am renunţat la idee când am văzut articolul ăsta. Din el, îmi dau seama că mailurile nu sunt trimise de persoana în cauză, motiv pentru care n-are rost să-i mai comunic faptul că e criză şi la mine, doar că eu nu trimit mailuri aiurea.

Acum vine întrebarea: Voi aţi fi avut încredere în „serviciile” prezentate în mail daca ar fi fost să nu-l consideraţi drept spam?

Later edit: La cererea lui Cristian, am tăiat din mail numele său şi numele firmei la care a lucrat/lucrează.

Tag-uri: , , ,

16 raspunsuri la “Spam funny”

  1. Miss TyaA says:

    Ce trist . Eu n-am primit . :))
    .-= Ultimul articol al lui Miss TyaA – Protejat: Nu stiu ce sa zic . =-.

  2. marales says:

    urat ca cineva sa faca spam folosind numele tau . imi pare rau pentru omul ala

  3. Neamtu'
    Twitter:
    says:

    L-am primit si eu. Mi-a curs o lacrima, sincer… de ras. Cum naiba?!
    .-= Ultimul articol al lui Neamtu’ – “Restul” castiga un laptop =-.

  4. Alexander
    Twitter:
    says:

    Iosub trebuia sa fie, acu ca e greseala sau intentionat, sa-l intrebam pe al’ de trimise. Oricum, original spamu’ :))
    .-= Ultimul articol al lui Alexander – Spam cocalaresc =-.

  5. A.Dragos
    Twitter:
    says:

    Ce prost, ce aiurea…
    .-= Ultimul articol al lui A.Dragos – Ecomaraton – 2009 – Ziua mondială fără maşini =-.

  6. Axel
    Twitter:
    says:

    mie nu mi-a trimis..naşpa.
    Poate aş fi vrut host de la ei :))
    .-= Ultimul articol al lui Axel – Bine v-am regăsit! =-.

  7. slayer666
    Twitter:
    says:

    il luam ca spam direct…fara sa ma gandesc…
    exista metode mult mai bune de promovare decat spamul pe mail…

  8. eCristian says:

    Salut. In primul rand este un SPAM trimis de pe Atomic Mail Sender astfel incat a avut identitatea emailului meu. Am anuntat deja autoritatile si vom folosi toate datele necesare prinderii acestui infractor. Ti-as multumi daca ai da remove la numele companiei la care am lucrat si la nume pentru ca as aduce prejudicii de imagine lor, lucru care de altfel il doreste si spamerul. Servciicile de care precizeaza el probabil le ofera el. Servciile de webdesign care le-am oferit acum cativa ani au fost in cerc restrans, nici decum comerciale.
    Oricum se vede antireclama totala.

  9. eCristian says:

    Oricum mailul asta mi-a adus un prejudiciu grav de imagine fiind nevoit sa renunt la alte tipuri de colaborari care le aveam si oricum nu erau pe webdesign sau hosting cu zicea el…

  10. eCristian says:

    Multumesc frumos !:)
    .-= Ultimul articol al lui eCristian – Din banii cui se va recupera mașina de poliție ? =-.

  11. Perfu
    Twitter:
    says:

    @eCristian – Chiar sunt curios sa vad , daca autoritatile il vor prinde pe cel care ti-a adus ceva prejudicii .
    .-= Ultimul articol al lui Perfu – Reclama pe blog – Partea 2 =-.

    Apariţii pe Twitter

    Aşteptăm


 Lasă un răspuns